over mij


ik ben de zanger André Van Deun. Ik zing al 20 jaren en sinds 6 jaren sta ik als newcomer voor mijn publiek op het toneel. Tijdens een topper event ontdekte mij de artiest en toonkunstenaar Guido Eckhardt Schmidt. Hij was van mening dat ik het talent voor heb, om een publiek enthousiast te maken. Hij wees mij de weg om mijn optreden te organiseren. Toen volgden opnametjes in de TonART Studio Bremen, bij de componist, songwriter en producent Robert Meister. In het studio van hem, ontstonden sommige nummers van noemenswaarde (zanger) artiesten. Niet minder van hen belangten in de Charts. Robert Meister schreef voor mij geschikte nummers. Behalve Event optreden had ik ook sommige TV optreden. Bij radiostation waar mijn muziek werd gedraaid was ook uitgenodigd voor een interview. Ik hou van iedere levendige Schepsel op Aarde. Ik heb graag blije mensen als gezelschap. Ik haat van mensen die iedereen willen de les lezen.

Nummers van mij vindt je op meer dan 25 Onlinewinkels, bijvoorbeeld Spotify en Apple Music.

Mijn genre: Topper-Rock-Pop en Discofox (Duits en Nederlands)

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

André Van Deun